Засідання Президії ГО «Українська Рада Миру» 21 вересня 2023 року

2023-09-20 09:36:31

Порядок денний

засідання Президії Громадської організації «Українська Рада Миру»

 

21 вересня 2023, 15:30

КНУ імені Тараса Шевченка, вул. Володимирська, 60. кім. 205

 

1. Звіт про роботу ГО «УРМ» протягом квітня-вересня 2023 року (М.З.Згуровський).

 

2. Поточна соціально-політична ситуація в країнах Європи в контексті російської агресії проти України та роль Української Ради Миру в миротворчих процесах (Ю.М.Щербак).

 

3. Проведення серії круглих столів з вітчизняними та іноземними громадськими організаціями під загальною назвою «Російсько-українська війна. Уроки для Європи та світу».

Мета: ознайомити іноземців з ситуацією в Україні. Запропонувати шляхи співпраці, окреслити можливу допомогу за напрямами.

Учасники: громадські організації України та світу, громадські діячі, освітяни, члени Президії ГО «УРМ» (В.І.Цибух, В.Д.Новохацький, В.В.Юрченко).

 

4. Про заснування почесного звання Громадської організації «Українська Рада Миру» - «Посол Миру України» (В.Д.Новохацький).

 

5. Нагородження Послів іноземних країн, які підтримують Україну у війні проти росії, зокрема, Сполучених Штатів Америки, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Королівства Бельгії, Республіки Польща, інших дружніх країн почесною відзнакою ГО «УРМ»  «Орден Миру» 1-го ступеня (В.Д.Новохацький).

 

6. Обрання нових членів до складу Дорадчо-консультативної Ради Президії ГО «УРМ» (В.Д.Новохацький, В.І.Цибух).

 

7. Різне 

^