ВІТАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ім. М.П.ДРАГОМАНОВА

2015-04-24 11:02:12

 

       

 

Шановні друзі!

 

Українська Рада Миру щиро вітає славетний колектив науковців, викладачів та студентів Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова з нагоди 180 річчя від дня його заснування.

 

Історія, славні традиції та досягнення Університету свідчать про те, що він є одним з провідних вищих навчальних закладів в галузі педагогічної освіти України та здобув загальне визнання не тільки на Батьківщині, а й за її межами.

 

Самовіддана праця науково-педагогічного колективу Університету на ниві виховання, навчання майбутніх педагогів, які формують особистість, свідомість і світогляд молодих поколінь - майбутнього нашої нації, заслуговує найвищих відзнак та нагород.

 

Ваш заклад безперечно став колискою для тисяч висококваліфікованих фахівців, відомих вчених, педагогів, митців, що вписали золоті сторінки в історію освіти, науки та мистецтва України.

 

Отож, бажаємо вам сил, наснаги та натхнення у почесній і відповідальній місії виховання молоді в дусі миру, патріотизму, в кращих українських та європейських традиціях.

 

Зичимо всім міцного здоров’я, добра та процвітання!

 

Хай мир і злагода будуть завжди у нашому домі!

 

Слава Україні!

 

 

З повагою,

 

Голова Української Ради Миру,

                                                        

Леонід КРАВЧУК

 

 

23 квітня 2015 року

^