ВИДАННЯ «ЗАПОВІТ МИРУ»

2014-12-17 13:54:04

 

Українська Рада Миру щиро вітає видання книги «Заповіт миру» про життя та діяльність доктора Мун Сон Мьона - видатного громадського діяча, всесвітньо відомого миротворця, засновника низки громадських міжнародних миротворчих організацій по всьому світу.

 

Спільно зі своїми однодумцями він заклав підвалини нової епохи, у якій всі люди можуть долучитися до становлення світу свободи та миру.

 

«Основою мого плану миру є людина. Спочатку ми маємо дійти до миру з Богом, потім до миру з ближнім, і тоді ми побудуємо сталий мир» - доктор Мун Сон Мьон.

 

Своїми спогадами про життя та безкінечні зусилля заради миру доктора Мун Сон Мьона діляться видатні політичні та громадські діячі з усього світу, високо оцінюючи його внесок у побудову сталого миру.

 

Широко висвітлюється миротворча діяльність доктора Мун Сон Мьона в країнах колишнього Радянського Союзу, зокрема в Україні. Так, більше 10 років Українська Рада Миру співпрацює з міжнародними громадськими організаціями започаткованими за участю доктора Мун Сон Мьона.

 

Книга видана Бібліотекою наукового щорічника «Україна дипломатична».

 

^