СВІТОВИЙ САМІТ ФЕДЕРАЦІЇ ВСЕСВІТНЬОГО МИРУ

2013-02-27 10:52:31

 

З 22 по 25 лютого в Сеулі, Південна Корея, проходив Світовий Саміт Федерації Всесвітнього Миру 2013 року.

 

На запрошення Федерації Всесвітнього Миру заступник Голови – директор Української Ради Миру Володимир Новохацький брав участь у роботі Саміту. 

 

Як колективний член ООН, Федерація Всесвітнього Миру зібрала 800 делегатів з 91 держави, зокрема, очільників  держав і урядів Європи, Африки та Азії, Перших Леді, Президентів Національних Асамблей, представників потужніших громадських миротворчих організацій світу.

 

Під час роботи Міжнародного Саміту особливу увагу було приділено питанням миру, безпеці, толерантності, взаєморозумінню між народами, культурами та релігіями, сімейним цінностям.

 

Своїми поглядами на укріплення миру, розвиток гармонійного світового суспільства та добросусідських відносин між країнами і народами, ділилися видатні громадські діячі світу, діючі та колишні президенти, прем’єр міністри, спікери парламентів з різних країн світу, а також учасники Світового Саміту. 

 

Українська Рада Миру, беручи участь у подібних заходах, долучається до діяльності світової мережі громадських миротворчих організацій, розвиває  та укріплює дружні міжнародні стосунки, набуває та ділиться досвідом з світовою громадськістю на користь збереження миру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

перейти в галерею

^